Citymarathon 2017
Opret en profil eller log ind

Til svømmere og forældre i konkurrenceafdelingen

Traditionen tro har Viborg Svømmeklub igen fået æren af at stå for 2 poster til Viborg City Marathon søndag den 17. september, en eventpost og en forplejningspost.

Til eventposten skal alle svømmere deltage. Svømmerne skal være på posten fra ca. kl. 08:50 - kl. 16:00. Der kommer nærmere oplysninger senere.

Til forplejningsposten skal vi bruge forældre fra alle konkurrencehold fra ca. kl 08:30 til kl ca. 16:00. Vi deler dagen op i 2, så man ikke behøver at stå på posten hele dagen med mindre man har lyst. Hold 1: ca. kl. 8:30 – ca. kl. 12:30 – og hold 2: ca. kl. 12:00 – ca. kl. 16:00.  De endelig tider vil blive mailet, når vi har fået alle tilbagemeldingerne.

Vores vigtigste opgave – som vi de tidligere år har fået STOR ros for - er at skabe en god stemning, råbe, heppe og give en fantastisk opbakning til alle løberne – samtidig med at vi serverer frugt og drikkevarer – vi kan aldrig blive for mange…..

At have disse 2 poster til City Marathon er en god indtjening til Viborg Svømmeklub og som giver mulighed for at vi kan lave flere spændende ting. Derfor er det meget vigtigt at støtte op om dette arrangement.

Vi skal bruge 10-20 personer på hvert hold, så tilmeld jer via klubmodulet – husk det bliver nogle hyggelige og sjove timer, som du skal tilbringe sammen med andre svømmeforældre.

08.09.2017
17.09.2017 kl. 08.30 - 17.09.2017 kl. 16.00