Vest Junior/Senior Kortbane
Opret en profil eller log ind

Hej

Dette er tilmeldingen til Vest Junior/Senior kortbane 2017 via klubmodulet og tilmeldingen er obligatorisk.
Glemmer i at tilmelde via klubmodul, deltager i ikke til stævnet

Ved tilmeldingen i klubmodulet skal i ikke tage stilling til, hvilke løb i skal svømme, der skal kun betales et depositum og vælges ind om forældre kan hjælpe. Jeres løb aftaler i med Jens, som sender dem til stævneudvalget.

Tilmeldingen er bindende, hvorfor der ikke kan betales penge tilbage for stævnet, selvom i bliver syg eller af anden grund ikke kan deltage. Dette skyldes, at Viborg Svømmeklub skal betale Dansk svømmeunion for alle tilmeldte, uanset om i deltager.

Beløbet, som skal betales ved tilmeldingen er et depositum og dækker nogle af de faste udgifter i forbindelse med mesterskabet. Efter stævnet kommer der et regnskab med restbeløb, som skal betales/tilbage betales.

OBS  - Absolut sidste tilmelding er mandag den 28. august 2017 – OBS

Svømmere med mindst én kravtid er garanteret deltagelse i op til tre individuelle løb, såfremt det ønskes. Der kan kun ekstratilmeldes i 50, 100 og 200 m løb.

Kære forældre - Der er meget brug for jeres hjælp som holdleder, chauffører og official til Vest Junior/Senior kortbane 2017 i Horsens. Så byd ind hvis jeres svømmere skal med til stævnet!!

Snak med Jens om, hvilke løb i skal svømme.

Mvh. stævneudvalget / Irene

28.08.2017
22.09.2017 kl. 08.00 - 24.09.2017 kl. 22.00
Forum Horsens