DM Vest Junior/Senior
Opret en profil eller log ind

Hej Junior/Seniorsvømmere

Hermed tilmelding til DM Vest Junior/Senior langbane der afholdes i Vandhuset Park Vendia i Hjørring.

I skal have modtaget en mail med invitation, for at må tilmelde jer til dette stævne.

Ved tilmeldingen i klubmodulet skal I ikke tage stilling til, hvilke løb I skal svømme. Der skal i tilmeldingen kun betales et depositum samt  vælges, hvor man som forældre kan hjælpe til.

Jeres løb aftaler I med Mia Duedahl, som sender dem til stævneudvalget.

Tilmeldingen er bindende, hvorfor der ikke kan betales penge tilbage for stævnet - også selvom I skulle blive syge eller af anden grund ikke kan deltage. Dette skyldes, at Viborg Svømmeklub skal betale Dansk svømmeunion for alle tilmeldte, uanset om i deltager.

Beløbet, som skal betales ved tilmeldingen er et depositum og dækker nogle af de faste udgifter i forbindelse med mesterskabet. Efter stævnet kommer der et regnskab med restbeløb, som skal betales/tilbage betales.

Tiderne for stævnestart og afslutning er kun vejledende, og de endelige tidspunkter sendes ud sammen med infosedlen.

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 15. februar 2018.

mvh Stævneudvalget
/Jette

15.02.2018
16.03.2018 kl. 15.00 - 18.03.2018 kl. 19.00