Aqua Camp uge 31

Aqua Camp 2021

Viborg Svømmeklub afholder Aqua Camp for børn i alderen 7-12 år i uge 31 i sommerferien. Aqua Campen afholdes fra mandag til fredag i tidsrummet fra kl. 9.00 - 15.00. (Denne uge er også for K-svømmere)

Vi mødes hver morgen i svømmeklubbens klublokale på Søndre Skole. Dagen er delt op i moduler, hvor vi i løbet af ugen skal lave mange forskellige svømme- og land aktiviteter. Vi slutter hver dag af i klublokalet, hvor vi samler op på dagens aktiviteter, og der vil blive serveret frugt og saftevand.
Deltagerne bliver delt op i 2 hold vurderet efter alder og svømmeniveau, så det er nemmere at lave øvelser i vandet.

Aqua Camp ugen vil indeholde alsidige aktiviteter både i svømmehallen og i det fri. I svømmehallen skal vi blandt meget andet beskæftige os med almindelig svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege og dykning.

Udenfor bassinet vil vi lave mange forskellige aktiviteter. Børnene skal selv medbringe madpakke og drikkevarer til hele dagen (der er mulighed for at opbevare madpakken på køl).

Da børnene er meget fysisk aktive, er det vigtigt, at madpakken er stor og sund. Børnene skal medbringe badetøj, håndklæde (gerne 2) samt tøj og sko til både indendørs og udendørs fysisk aktivitet.

Det koster 995 kr. at deltage i AquaCampen.

Alle tilmeldte modtager yderligere information - den endelig program inden Aqua Campens start.

Har du spørgsmål til Aqua Campen kan du kontakte Lisbeth Liboriussen - Viborg Svømmeklub på telefon 4061 6181.

20.07.2021
02.08.2021 kl. 09.00 - 06.08.2021 kl. 15.00
Koldingvej 114, 8800 Viborg
Forældre der kan træffes under Camp*:
Fototilladelse*:
Svømmeniveau*: