Klubmodul.dk - Nem klubadministration


Klubmodul henter siden
MIDT-VEST Begynder 3 i Struer

Hej VS4, hajer og juniorer,

Hermed tilmelding til begynder MIDT-VEST 3  i Struer, søndag d. 3. december 2021.

Et begynderstævne tager normalt ca. 3-4 timer, og formålet er at give nye svømmere mulighed for at lære at svømme ved svømmestævner. Ingen svømmere bliver disket ved begynderstævnerne.

Alle VS4 svømmere bliver tilmeldt skills løbet. Hajer og Juniorer tilmelder sig, hvis de har lyst. Ved dette stævne er det: Korrekt vending fra ryg til bryst i medleyløbene i fire forskellige sværhedsgrader. Tal med jeres træner om løbene.

Der er opvarmning fra kl. 9:00 og stævnestart kl. 9:30.

Der er behov for holdleder og officials (tidtagere) til stævnet, så tilmeld jer gerne. Før stævnestart er der introduktion til tidtagning for officials, så det kræver ingen forudgående kendskab :-) Se nederst i mailen vedr. holdleder opgaver

Der er ingen kørselsordning ved begynderstævner, men vi samles ved Søndre Skole med fælles afgang kl. 7:30. Der skal være plads til træneren i en af bilerne.

Husk T-shirt, shorts, indendørssko, drikkedunk og selvfølgelig svømmetøj og svømmebriller. Gerne madpakke.

Med venlig hilsen Stævneudvalget/Iben

 

Som holdleder har man typisk følgende opgaver til et begynderstævne:

* inden afgang fra Søndre skole tjekker man om alle svømmere er mødt op (der udsendes info-seddel med alle svømmere - forud for stævnet) - og sørger for at træner(e) kommer med i én af bilerne.

* fremme i svømmehallen får klubben udleveret et eller flere programmer med løbsliste, hvor man kan se, hvilke løb/heat Viborg-svømmerne skal svømme i, og så har man til opgave at fortælle det til svømmerne i god tid før de skal svømme. Man kan evt. med fordel markere Viborg-svømmerne med en overstregnings-tusch, så man ikke overser nogen. Til begynderstævner plejer speaker at være god til at ''''''''efterlyse'''''''' svømmerne en ekstra gang, hvis de ikke står klar til start - da svømmerne gerne skal få en god oplevelse til stævnet.

* hjælpe svømmerne bedst muligt, nogen er måske lidt nervøse, og har behov for at snakke lidt osv.

Hvis der er flere forældre, som pga ''''''''manglende erfaring'''''''' gerne vil dele holdleder-tjansen, så er det også muligt. Så skriv det i kommentaren ved tilmelding. Og trænerne er erfarne, og kan også fortælle jer, hvad de gerne vil have jeres hjælp til.

 

 

Tilmeldte
0 /50
Tilmeldingsfrist
19.11.2021
Tidspunkt
04.12.2021 kl. 07.30 - 04.12.2021 kl. 14.00
Sted
Struer svømmehal
Stævnegebyr
Total
Fornavn(e)*:
Efternavn*:
Årgang*:
Hold*:
Official*:
Official uddandelse:
Holdleder*:
Navn på official/holdleder.:
Navn på forældre:
Løb 1&2 25 m fri drenge og piger:
Løb 3&4 50 m fly drenge og piger:
Løb 5&6 25 m ryg drenge og piger:
Løb 7-8 Skills løb :
Løb 9&10 50 m fri drenge og piger:
Løb 11&12 100 m individuel medley drenge og piger.:
Løb 13&14 50 m bryst drenge og piger.: