Undervisningstid: 60 min svømning + ½ times dryland to gange om ugen.

Bassin: Der svømmes på langs af bassinet i det store bassin.

Forudsætninger: At børnene kan begå sig frit i den dybe ende uden problemer, uden brug af hjælpemidler, samt kunne svømme rygcrawl, crawl og brystsvømning teknisk flot, samt har kendskab til butterfly.

Holdbeskrivelse: Der arbejdes videre med de 4 grundelementer: Bevægelse, vejrtrækning, elementskift og balance i vandet, som vil indlæres igennem leg og øvelser. De tekniske detaljer i hver stilarterne, crawl, rygcrawl, brystsvømning og delfinbevægelse finpudses, samt der er fokus på tekniske detaljer i butterfly. Endvidere vil svømmerne blive introduceret til forskellige boldspil, dykning, livredning, spring og konkurrencesvømning. Derudover vil der være fokus på hovedspring fra skamlerne og de forskellige vendinger i crawl, rygcrawl og bryst. Der vil være tilbud om at komme til stævner.

• At børnene lærer at svømme crawl, brystsvømning og rygcrawl, hvor de i stilarterne lærer måder at reducere vandmodstand med fokus på at øge fremdriften.
  • At børnene lærer at svømme velkoordineret brystsvømning med en glidefase.
  • At børnene lærer at koordiner armtag og benspark i butterfly.
  • At børnene lærer at udfører et startspring fra skamlen med undervandsarbejde.
  • At børnene lærer at lave en koldbøttevending med undervandsarbejde i forbindelse med crawl og rygcrawl.
  • At børnene lærer at lave en brystvending med pullout.
  • At børnene får gode selvredningsfærdigheder, og et elementært kendskab til redning af sig selv og andre.
  • At børnene får kendskab til konkurrencesvømning, i forbindelse med at svømme længere distancer samt konkurrencer.

Yderligere kommentar:  Svømmerne vil skulle medbringe tøj til en undervisningsgang, for at prøve, hvordan det er at have tøj på i vand. Vi forbeholder os ret til at lukke holdet, hvis der er for få tilmeldinger.

Træningstider:
Torsdag svømme 16.00 -  17.00 => dryland 17.00 - 17.30