Undervisningstid: 60 min.

Bassin: Der svømmes på tværs af bassinet i den dybe ende af det store bassin.

Forudsætninger: At børnene kan begå sig frit i den dybe ende uden problemer, uden brug af hjælpemidler, samt kunne svømme rygcrawl, crawl og brystsvømning.

Holdbeskrivelse: Der arbejdes med de 4 grundelementer: Bevægelse, vejrtrækning, elementskift og balance i vandet, som vil indlæres igennem leg og øvelser. Derudover indøves tekniske detaljer i stilarterne - crawl, rygcrawl, brystsvømning og delfinbevægelse, samt der skabes kendskab til stilarten butterfly. Endvidere vil svømmerne blive introduceret til forskellige boldspil, dykning, livredning og spring. Derudover vil der være fokus på hovedspring fra skamlerne og de forskellige vendinger i crawl, rygcrawl og bryst. Der vil være tilbud om at komme til stævner.

• At børnene lærer at dykke og orientere sig på dybt vand.
  • At børnene lærer at svømme crawl, brystsvømning og rygcrawl, hvor de i stilarterne lærer måder at         reducere vandmodstand med fokus på at øge fremdriften.
  • At børnene lærer at svømme koordineret brystsvømning med vejrtrækning, armtag og benspark.
  • At børnene lærer at svømme rygcrawl, hvor skulderne kommer over vandet.
  • At børnene får kendskab til simpel udgave af sammensatte butterfly.
  • At børnene lærer at udfører et hovedspring fra skamlen.
  • At børnene lærer at lave en koldbøttevending i forbindelse med crawl og rygcrawl.
  • At børnene lærer at lave en vending i forbindelse med brystsvømning.
  • At børnene får gode selvredningsfærdigheder, og et elementært kendskab til redning af sig selv og           andre.

Yderligere kommentar: Svømmerne vil skulle medbringe tøj til en undervisningsgang, for at prøve hvordan det er at have tøj på i vand.

Vi forbeholder os ret til at lukke holdet ved for få tilmeldinger.

Haj 1 - (180)
Tirsdag Tid: 18:00 - 19:00
Sted: 1 Gymnastikhøjskolen, 3 Stor bassin Dyb ende
Instruktør: August Sand Jensen / Helene Marie Skouvig Andersen / Undervisningsleder VS /